02 april 2010

Välkommen hem Liv






Jag köpte pyssel på butiken SKAPA i Strängnäs i onsdags bla. ett paket med 5 olika papperskronor. När Liv kom hem så gjorde barnen varsin krona som de målade och dekorerade med glitter och diamanter. Mammas prins och prinsessa dansade och det syntes hur mycket de hade längtat efter varandra. Dagen slutade tyvärr med det värsta raseriutbrott Liv haft sedan hon föddes. Hon bröt ihop totalt och betedde sig som om hon hade rabies. Vad det berodde på var total utmattning efter 5 dagar i fjällen. Aldrig har jag sett en så trött tjej och efter att jag bokstavligen fick bära in henne till hennes säng tog det endast ett par minuter så sov hon som den prinsessan hon är♥ Idag tar vi nya tag och hoppas på en bra dag i solen!

2 kommentarer:

  1. Man släpper allt när man kommer hem till sin vardag. Och är det någonstan man kan göra det så är det där man känner sig trygg! Påsk pussar & kram till er :)

    //Eva

    SvaraRadera
  2. underbart att se att det finns så mkt kärlek hos er. jag vill på riktigt komma och hälsa på er snart. saknar er så. glad påsk till er alla..kram kram

    SvaraRadera