13 december 2010

Ljuvliga Lucia






Olivia fick vara först ut och Lussade i morse kl 8. Vilken cool tjej hon är bara stod mitt i all uppmärksamhet och bara tog det med ro. Läste en text med flera verser utan visa minsta tecken på nervositet. Hon var söt som socker så klart. Jag och syster som satt längst fram grät när hon gick in, när hon läste versen och när hon gick ut. Så stolta♥ kl 3 var det dags för små tjejerna som inte längre är så små utan äldst på sitt dagis. Aldrig har jag sett en liten tärna klia mer av glittret än Liv. De var så duktiga och sjöng högt och vackert. Vide lär vi få vänta på kort på då hans pappa glömde kameran. Suck. Men han lär ha varit en korsning mellan Tyson och en tomtenisse.

6 kommentarer:

  1. Vilket fantastiskt firande. Dom här fyra små yr vädren. Har vi gjort bra. Vilka super bra bilder.Måste va en fantastisk person som har tagit dom:) Nästa år lånar vi lite lugn av Olivia och gråter lite mindre. Så kommer vi va som alla andra sen syster. Not..Kram/ Stora syster

    SvaraRadera
  2. Sag ingen lucia sa tur du visa sanna sma prinsessor. Sott!x ps. Har vi varit sa dar sma och sota eller...

    SvaraRadera
  3. Gullungar! Hur kan ögonen inte bli våta i denna stämmning med så fina barn. Undra om Mattias ögon rann ;). Vilken miss, ville ju se Vides första lussande på dagis!

    SvaraRadera
  4. Vilka fina tjejer, trist att jag inte kunde följa med. Undrar lite varför det ligger en tomtenisse och gör sit-ups mitt i allt, konstigt.. =)

    SvaraRadera
  5. Mattias ögon rann när han fick pisk för att ha glömt kameran.

    SvaraRadera
  6. Åhh klart det rinner en tår när man ser så vackra fina barn vara så duktiga. Känner ju er två systrarna sisters, det går ju i släkten att ha lätt till gråt. Lika lätt som vi har till skratt:) älskar er//kusinvitamin

    SvaraRadera