20 september 2010

Vad blir det för mat?


Liv har skrivit listan på vad vi ska handla. Hon satt på toalocket medans jag duschade och så bokstaverade jag till henne. Två flugor i en smäll. Tänk att ibland står det bara stilla i knoppen när jag ska komma på middagsmat för veckan. Känns som om man bara äter samma samma hela tiden. Någon som har något middagsförslag, snälla?!

4 kommentarer:

  1. Isterband potatismos och massor av rödbetor,mums..........

    SvaraRadera
  2. Ha ha va roligt att jag fick det tipset då det var den enda maten jag hade bestämt för veckan redan..♥tack ändå..det är ju min favorit mat nämligen.

    SvaraRadera
  3. Tacogratäng, stroganof, paj, pastasallad med kyckling, soppa, eller varför inte en korvgryta med rotfrukter och skånsk senap i detta väder. Kasslergratäng med purjo ris och matl. grädde, färsk ravioli med citronolja och parmesan, pytt i panna (kanske gräddstuvad), eller kycklingpytt.

    Haha, ja det var några vardags ideer Puss

    SvaraRadera
  4. Jag kommer att köra cambridge nu eller mat från itrim för att få en rivstart sen träna på de. men för att krympa magsäcken lite så man inte äter lika mycket. dem första 2 veckorna utesluter jag all måltid sen bara frukost och middag. hoppas på resultat. det finns dock en sak jag inte ska sluta med, alkohol, haha. så det kommer bli många och billiga fyllor...haha puss älskade

    SvaraRadera