14 september 2009

Miss foureyes



Aldrig har jag känt mig så dum som nu när jag börjat plugga. Det är inte själva ämnet som känns svårt utan allt runt omkring. Jag håller på och kämpar mig igenom en distanskurs som heter Utveckling, livsvillkor och socialisation. Och för att citera Mattias..." Elin, sextonåringarna fixar det där så varför skulle inte du göra det, skärp dig" Jo jag ska berätta varför vi har lite olika förutsättningar. Jag gick i skolan för typ hundra år sedan på stenåldern då vi inte hade det som nu kallas för datorer och internet. För två år sedan hade jag inte ens en mailadress, betalade mina räkningar via autogiro, skrev brev och vykort till mina vänner. Jag tillhör generationen med griffeltavla, tipex och abbakus. Jag tycker att det är svårt!

3 kommentarer:

  1. Dra mig baklanges...trodde det va du Elin som satt dar och sag viktig ut med glasogon. Liv ar sin mamma upp i dan...Sota ni!

    SvaraRadera
  2. Haha, jag håller med du!
    Det är därför jag inte vågar kliva på pluggarbanan :-). Men en dag ska jag oxå ge mig in i denna värld, bävar.
    puss puss

    SvaraRadera
  3. Klart du klarar det!!! Livserfarenhet överbrygger datorovana.
    För övrigt tycker jag att med denna snygga blogg kan du ju inte vara helt tappad.....
    Eller är jag ännu sämre än vad jag tror vad beträffar datorer och det faktiskt är super-enkelt att göra en blogg??? (jättesvårt är det, VISST !!!!???please)

    SvaraRadera