10 februari 2012

Tanken var god...

Förra fredagen hade vi Eva och Leffe här på middag. Meja var också med såklart. Vi bjöd på Rydberg med senapsgrädde som smakade, om jag får säga det själv, ljuvligt. Eva hade köpt med taveldukar och akrylfärger till barnen som skapade varsin tavla. I en av dessa tavlor lade en viss sambo lite senare sin arm i, utan att märka det?! Den armen med den färgen lyckades kladda ner två par byxor, två prydnadskuddar, en soffkudde, en skjorta och ett linne. Allt har nu tvättats men tyvärr går det inte bort. Klantig vs. Otur . Tack för en mysig kväll med allt som den innehöll minus färgen. Älskar er.

2 kommentarer:

  1. Asså shit ...vad god maten var...sällskapet var oxå asa trevligt! Men trevligast av allt var alla goa kramar som Liv äntligen bjöd på :)
    Vi e ledsna för färgerna som kladdats ut :( Men av nån märklig anledning så har vi ingen färg någonstans och Mejas tavla e jätte torr ;) Tror en viss herre borde hålla lite koll på sig själv;) Men det kommer väl när han blir vuxen ;)
    Tack som fasiken för en trevlig kväll :)

    Leffe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha ja du den som lever får se om det har med åldern att göra! Jag röstar för klantig:) Så glad att ni kunde komma en helg när vår familj var komplett. Kram på dig hoppas vi ses snart igen. Har för mig att jag är skyldig dig en flaska bubbel;)

      Radera